Financial services for expats: mvworksinternational.nlVlag GrootBrittanieVlag SpanjeVlag PolenVlag Portugal

M/V Works staat altijd voor je klaar

Wij zijn dé financiële aanvulling op jouw professionele begeleidingsteam

M/V Works Financieel Management bundelt ruim 40 jaar bankervaring in een jonge onderneming, die gewend is om te werken voor buitengewone mensen. Vele topsporters, artiesten, acteurs, modellen, televisiepresentatoren, DJ's, producers en producenten gingen je al voor. Onze passie is om voor hen - maar óók voor jou - steeds een optimale financiële dienstverlening te realiseren.

Wij ontzorgen je volledig

M/V Works vormt de financiële aanvulling op jouw professionele begeleidingsteam. Wij dienen jouw gemak en zijn er om jou te ontzorgen. Onze diepgaande financiële kennis, brede netwerk en de persoonlijke aandacht die bij ons altijd vooropstaat, zijn onze basis om jou steeds het beste advies te bieden.

De adviseurs van M/V Works

Vincent ten Bruin

Gedreven gecertificeerd financieel planner (FFP/CFP®) met twintig jaar bankervaring. Dromen helpen verwezenlijken is wat Vincent drijft om voor elke klant via een heel hoog serviceniveau steeds het optimale resultaat te realiseren.

Marco van Kleef

Vanuit zijn eigen sportervaring weet Marco welke opofferingen nodig zijn om de top te halen. Als gecertificeerd financieel adviseur met twintig jaar kennis en ervaring in de bankwereld zet hij zich volledig in voor het behalen van jouw financiële doelen.

Ilona van de Bunt

Ilona van de Bunt

Met ruim vijftien jaar ervaring in relatiemanagement heeft Ilona als geen ander de capaciteit om mensen zich comfortabel te laten voelen. Ilona is een spin in het web en voelt zich thuis in een internationale omgeving. Ilona kan onze klanten in vier talen te woord staan. Samen met haar uitgebreide kennis van het bankvak is dit een uitgelezen combinatie voor optimaal financieel advies en begeleiding.

More information about financial services for expats?

Visit our English website mvworksinternational.nl